Skip to the content

NAJAVA KONFERENCIJE: AGROTURIZAM U USPONU

Konferencija ‘’Sljedeća destinacija Balkan: agroturizam u usponu’’ biće održana u četvrtak i petak 11. i 12. februara 2021. godine u Leskovcu. Domaćin konferencije je Akademija strukovnih studija ‘’Južna Srbija’’ u saradnji sa partnerima iz LANDS projekta. Konferenciju će učesnci moći da prate i online putem aplikacije Google MEET. 
Na konferenciji će biti riječi o uspješnoj 2020-toj godini u kojoj je agroturizam doživio nagli uspon, kao i o budućim aktivnostima na promociji agroturizma kao oblika preduzetničke djelatnosti. Takođe ćemo predstaviti i ključne proizvode projekta LANDS poput 2 kataloga obuka za preduzetnike u agroturizmu, regionalnog tima trenera i Zimske škole agroturizma. 
Prijavu na konferenciju možete izvršiti na sljedećem LINKU
WEBIN je suorganizator konferencije. Za više informacija možete se obratiti Marku Stojanoviću na marko.stojanovic(at)wb-institute.org.
Konferencija se organizuje u okviru regionalnog projekta LANDS koji finansira EU u okviru programa Erasmus+, CBHE. Više informacija možete pronaći na projektnom sajtu www.landsproject.net.

Agromediteranski fakultet

Sjeverni logor bb, Mostar

Email. af@unmo.ba

Tel/Fax: 036 571 388

Copyright © 2024 UNMO.ba