Skip to the content

Obuke iz cjeložovotnog učenja Program Agroturizam

Poštovani djelatnici u agroturizmu,
prateći potrebe savremenog turističkog tržišta, na kojem agroturizam postaje sve značajniji segment turističke ponude, i potrebe djetalnika angažovanih u agroturističkim objektima i uslugama, kreirali smo zajedno sa partnerskim institucijama niz obuka koje će Vam pomoći da steknete nova saznanja, razvijete praktične vještine i usvojite pozitivne stavove neophodne za dalji rast i razvoj Vaših poslovnih poduhvata u oblasti agroturizma. Sve obuke su svrstane u 2 programa:
Program ‘’Upravljanje domaćinstvom u agroturizmu’’ sastoji se od 15 kratkih modula koji su namjenjeni usvajanju primjenjivih znanja i sticanju praktičnih vještina koje se svakodnevno koriste u obavljanju agroturističke djelatnosti i vođenju agroturističkog biznisa.
Program obuka možete preuzeti ovdje: (LINK)
Program ‘’Kreiranje programa za goste’’ sastoji se od 17 kratkih modula koji su namjenjeni usvajanju primjenjivih znanja i sticanju praktičnih vještina koje se svakodnevno koriste u obavljanju agroturističke djelatnosti i pružanju kvalitetne usluge gostima.
Program obuka možete preuzeti ovdje: (LINK)
Odluka o usvajanju kurseva kreiranih u okviru LANDS projekta: (LINK)

Programi obuka u agroturizmu razvijeni su u okviru regionalnog projekta ‘’Sledeća destinacija Balkan: inicijativa za razvoj agroturizma’’ koji sprovodi konzorcijum 15 institucija, a finansira EU u okviru programa ERASMUS+ izgradnja kapaciteta u visokom obrazovanju. Informacije o projektu i dostupnim obukama možete pronaći na sajtu www.landsproject.net

Copyright © 2024 UNMO.ba