Skip to the content

Priručnik za proizvodnju trešnje

Priručnik za proizvodnju trešnje za predstavnike poljoprivrednih fakulteta i poljoprivrednih instituta iz cijele Bosne i Hercegovine. Izrada priručnika je dio aktivnosti razvojnog partnerstva koji Jaffa-Komerc d.o.o. realizira u okviru develoPPP.de programa, a kojeg implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ) GmbH u ime Saveznog Ministarstva za privrednu suradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke u suradnji s Agromediteranskim fakultetom Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru.
Priručnik je rezultat višemjesečnog rada profesora s Agromediteranskog fakulteta Univerziteta “Džemal Bijedić” uz stručnu podršku prof. dr Dragana Milatovića i višedesetljetnog praktičnog iskustva agronoma firme Jaffa-Komerc d.o.o.
Donosimo Vam link za priručnik http://bit.do/Prirucnik-za-proizvodnju-tresnje
Ovim priručnikom nastoji se pružiti kvalitetna uputa svim proizvođačima trešnje ali svakako istaći važnost trešnje na našem prostoru.
Nadamo se da će priručnik biti koristan u radu i da će se iz njega crpiti informacije koje će se moći primijeniti u praksi i na taj način biti konkurentniji na tržištu te jačati poziciju hercegovačke trešnje.

Agromediteranski fakultet

Sjeverni logor bb, Mostar

Email. af@unmo.ba

Tel/Fax: 036 571 388

Copyright © 2024 UNMO.ba